BookOnlineNow B2B SUITE

Legătura directă între hotelieri și agenții de turism

BON B2B SUITE

BON B2B SUITE este un canal de distribuție furnizat de BookOnlineNow, care permite conectivitate directă între Hotelieri și Furnizorii de turism (Agenții de turism, Angrosisti, Corporate, DMC etc.) prin automatizarea procesului de rezervare, creșterea veniturilor și a marjelor.
Prin B2B Suite, agenții de turism și clienții au acces la disponibilitate și tarife în timp real. Ei pot rezerva direct folosind motorul de rezervare BookOnlineNow al hotelului.
Toate rezervările pot fi efectuate online prin intermediul motorului de rezervări, fără apeluri telefonice, solicitări prin e-mail și întârzieri în primirea confirmărilor de rezervare de la hoteluri

Pentru Hotelieri

Hotelierii pot decide cu ce agenții de turism doresc să se afileze și îi pot atribui unui anumit grup de tarife.

Hotelierii pot negocia direct cu agenții de turism pentru comisioane, tarife, politici și condiții de plată. În plus, pot găsi noi agenți de turism prin BON Travel Agents Network și își pot crește canalele de distribuție.

Pentru Furnizorii de Călătorii

Pachete Hoteliere

Partenerii B2B se pot înregistra și deveni membri ai rețelei de agenți de turism BON, având acces la mii de hoteluri din întreaga lume.

Vouchere cadou

Partenerii B2B au acces în timp real la tarife NET sau tarife comisionabile și la disponibilitatea hotelurilor partenere și primesc confirmări instantanee de rezervare.

Rapoarte, statistici și informații despre afaceri

Partenerii B2B pot avea propriile planuri tarifare, net sau bazate pe comisioane, și propriile comisioane/reduceri convenite cu fiecare hotel.

Integrare de Analize și Scripturi

BON Call Center face parte din BON B2B Suite și permite agenților de rezervare ai hotelului să facă rezervări în numele oaspeților lor. Convertește cererile din apel, solicitările offline și solicitările de e-mail în
rezervări online.

Produse Relaționate

Welcome PMS

Welcome.20 PMS este cel mai bun program hotelier pentru rezervări ușor de efectuat și gestionarea camerelor, pentru orice proprietate, indiferent de dimensiunea acesteia.

HotelAvailabilities Channel Manager

HotelAvailabilities Channel Manager permite hotelierilor să preia controlul complet asupra tarifelor camerelor, disponibilității și restricțiilor pe toată piața de vânzări conectată pe internet.

BookOnlineNow Booking Engine

BookOnlineNow a fost creat cu experiență pentru a oferi hotelierilor cea mai bună platformă drept motor de rezervări online și instrumente de optimizare pentru a crește rata de conversie și a maximiza veniturile din rezervările lor directe.