myData Hub

O soluție SaaS pentru gestionarea E-factura și E-transport printr-un sistem centralizat.
Compatibil cu ORICE sistem ERP!

Un sistem SaaS, pe deplin armonizat cu cerințele ANAF. myData Hub facilitează conectarea cu portalul ANAF, permițând tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, sector și aplicație ERP utilizată, să se alinieze foarte rapid, ușor și la costuri reduse cu cea mai bună experiență de utilizator, într-o Interfață ușor de utilizat.
myData Hub a fost proiectat de către Grupul de Companii EPSILON NET, o prezență lider în sectorul IT și Invoice Hub, o companie înființată în urma coaliției ELMI Systems, OTS și High Technology.
Soluția a fost premiată la Premiile IMPACT BITE.

Avantaje

Management optim al contabilității electronice

Utilizează experiența de lungă durată a Grupului de companii EPSILON NET în furnizarea de soluții de contabilitate pentru piața grecească, acum și in România, și sporește performanța companiei tale printr-o gamă completă de caracteristici, asigurând gestionarea optimă a Contabilității necesare de declarat la ANAF. Cu management multi-companie și management total al Contabilității Electronice ANAF printr-un sistem central și integrat.

Complet armonizat cu cerințele actuale

Lucrează cu ușurință și simte-te încrezător cu actualizări în timp util și valide într-un context legislativ în continuă schimbare. Noile actualizări sunt aplicate automat pe Azure, fără implicarea utilizatorului și sunt întotdeauna armonizate cu prevederile actuale și cu cele mai bune practici de afaceri.

Securitate garantată de Microsoft Azure

Îndeplinește-ți obligațiile contabile cu securitate absolută, pe baza specificațiilor complete Microsoft Azure. Transferă datele electronice cu acuratețe și fiabilitate. myData Hub se aliniază cu cele mai avansate politici de securitate și utilizează instrumente tehnologice de ultimă oră. Cu protocoale avansate și procese puternice de backup și recuperare a datelor, garantează securitate și fiabilitate maximă în manipularea și migrarea datelor.

Repere

Compatibil cu toate ERP-urile

Alege o soluție practică cu automatizarea completă a încărcărilor zilnice ale tranzacțiilor pe portalul myDATA Hub, fără a fi necesare modificări în ERP-ul tău. Compatibil cu toate ERP-urile dezvoltatorilor terți, acoperind pe deplin nevoile ANAF, fără a necesita upgrade-uri cu costuri mari la versiunile ulterioare, timp lung de migrare sau modificări în procesele zilnice de afaceri.

Instalare imediată – Timp minim de inițializare

Utilizează instalarea instantanee myData Hub pentru o rentabilitate rapidă a investiției (ROI). MyData Hub necesită timp minim de inițializare și va fi integrat în compania ta fără a perturba fluxul sarcinilor tale zilnice. În plus, managementul practic și interfața familiară și ușor de utilizat a aplicației permit familiarizarea instantanee a utilizatorului, minimizând timpul de învățare

Nu sunt necesare modificări ale ERP-ului

Gestionează-ți contabilitatea electronic fără modificări ale Planului de conturi, Jurnalelor Tranzacțiilor sau modului în care înregistrezi facturile/încasările-plătile. Cu automatizarea completă a sarcinilor zilnice legate de portalul myDATA Hub și afișarea completă a datelor prin tablouri de bord și statistici.

Soluție SaaS

Aliniază-te la cerințele ANAF de transmitete electronică a documentelor, minimizând TCO total. myData Hub este o soluție flexibilă care utilizează pe deplin ERP-ul tău existent, fără a necesita investiții în hardware sau modificări în infrastructură. În plus, fiind o soluție SaaS, oferă o politică de licențiere flexibilă și metode de interfață flexibile.

Produse Relaționate

Pylon ERP

O platformă ERP integrată, unificată, care sprijină și simplifică toate operațiunile companiei, indiferent de dimensiune și activitate.

Pylon CRM

O platformă pentru gestionarea relațiilor cu clienții, adaptată nevoilor și dimensiunii fiecărei companii.

Pylon Commercial Hybrid

Aplicație integrată de management comercial pentru companii moderne și în creștere.