Începe-ți cariera în cel mai mare Grup tehnologic din Grecia, acum și în România!

La Epsilon Orosimo, credem în puterea oamenilor noştri. Prețuim talentele, perspectivele și pasiunile unice pe care fiecare individ le aduce echipei noastre. Membrii echipei transformă viziunea noastră în realitate și modelează viitorul organizației noastre.

La Epsilon Orosimo prețuim profund capitalul nostru uman. Colegii noştri sunt forța motrice din spatele transformării aspirațiilor companiei în realitate și a modelării viitorului organizației.

Filosofia și valorile noastre corporative principale stau la baza a tot ceea ce facem:

Aceste principii rezonează în tot ce oferim, în produsele și serviciile pe care le livrăm clienților noștri, cât și în relațiile pe care le cultivăm intern și extern.

Această filozofie ne propulsează pe o cale de creștere continuă, oferind un mediu în care fiecare membru al echipei își poate exprima creativitatea și prospera.

Promovăm activ inovația și inițiativa.

Angajamentul nostru față de tine

Prioritizăm creșterea, bunăstarea și dezvoltarea profesională mai presus de orice. Când te alături Epsilon Orosimo, devii parte dintr-un grup care celebrează diversitatea, încurajează inovația și colaborarea.

Premiat cu BWP (Best Workplaces)

Din 2015, Epsilon Net Group a participat constant la sondajul Best Workplaces. Până în prezent, Grupul a reușit să obțină 15 premii, inclusiv 11 naționale, 4 europene și o distincție recentă ca Best Workplaces™ for Women, dovedind de-a lungul timpului caracterul său centrat pe oameni, bazat pe încrederea dintre resursele umane și Grupul său de management.

Cel mai important premiu este Locul 2 în clasamentul companiilor mari (250+ angajați) în Europa’s Best Workplaces 2023, printre mii de companii din toată Europa care au participat la această distincție, obținând cel mai înalt rang de la o companie grecească în competiție!

Distincțiile noastre vin de la oamenii noștri și dovedesc efortul nostru pe termen lung și continuu de a asigura o cultură a muncii care respectă viața de zi cu zi și oferă un teren oportun pentru ca angajații să-și atingă obiectivele.

Oportunități te așteaptă

Căutăm persoane dornice să-și extindă cunoștințele, talentele și capacitățile – indivizi încântați să se angajeze în proiecte IT provocatoare și de impact.

Alăturați-vă nouă în timp ce ne extindem echipa! Căutăm persoane motivate, care prosperă în medii cu ritm rapid și excelează în construirea de relații semnificative. Aici, vei avea ocazia să utilizezi tehnologii de ultimă oră și strategii de vârf în industrie pentru a stimula creșterea și a depăși așteptările clienților.

Poziții deschise

Alătură-te echipei noastre

Căutăm persoane care să contribuie la dezvoltarea de soluții și produse care favorizează avansarea reală în carieră.